Tomato       Applied Art & Design


Pixel Wall, Queen Elizabeth Olympic Park

Tomato were invited to build the Pixel Wall at Stratford’s Queen Elizabeth Olympic Park as part of the London 2012 legacy initiative.

The installation is built into the main hub building that serves the park and has been designed as a kinetic picture board for visitors to interact with. High grade steel and Accoya timber are incorporated into the construction to ensure a 25 year life span for the piece.

Since unveiling in 2014 the wall has been used by all age groups and is now a focal point for an artists in residence program.

Commissioned by London Legacy Development Corporation
Concept: Tomato
Design: Tomato with Art & Film Fabrication Ltd
Fabrication: Art & Film Fabrication Ltd
Hub Building architects: Make Ltd


Tags

|